STALEN KOZIJNEN

Stalen kozijnen worden steeds populairder. Ze zorgen voor een klassieke uitstraling zoals die men vaak ziet in oude fabrieken en industriële panden, en zijn perfect toe te passen in elke bouwstijl. Stalenpui.nl is uw producent en leverancier van stalen puien, stalen kozijnen en stalen deuren en vertelt u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van stalen kozijnen.

WAAROM STAAL?

Staal is een legering van ijzer en een laag koolstofgehalte, wat het aanzienlijk sterker maakt dan bijvoorbeeld smeedijzer of gietijzer. Een stalen kozijn biedt vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten, kunststof of aluminium kozijn. Ten eerste wordt staal niet beïnvloed door veranderingen in de luchtvochtigheid of extreme temperaturen, zoals bij hout vaak het geval is. Het materiaal is niet gevoelig voor corrosie, en de manier waarop wij het behandelen zorgt tevens dat ze roestvast blijven. Staal is ook nog eens vuurbestendig, extreem duurzaam en heeft een kleinere impact op het milieu.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN STALEN KOZIJNEN?

Stalen kozijnen zijn zeer goed toe te passen, zowel bij een renovatie of verbouwing als bij een nieuwbouwproject. Onze stalen kozijnen hebben een stijlvolle look en feel en zijn zo goed als onderhoudsvrij. Daarbij kunnen we de kleur van het kozijn aanpassen aan de rest van de woning of het bedrijfspand. Dankzij het robuuste materiaal en juiste glassoort bent u tevens verzekerd van een zeer duurzaam product.

 

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij Stalenpui.nl worden alle stalen kozijnen op maat gemaakt. Of het nu gaat om stalen kozijnen voor buiten of stalen kozijnen voor een binnendeur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door stalen raamkozijnen te combineren met stalen binnendeuren, creëert u eenheid en rust in huis.

Bekijk op uw gemak een aantal van onze reeds afgeronde projecten en laat u inspireren!

 

WAAROM STALENPUI.NL?

Stalenpui.nl is dé specialist als het aankomt op het ontwerpen, het vervaardigen en het plaatsen van stalen kozijnen. Wij maken alle stalen kozijnen op maat, en maken daarbij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Doordat wij zelf alles maken en uw stalen kozijnen door ons eigen team worden geplaatst, kunnen wij de kwaliteit gedurende het volledige proces nauwlettend in de gaten houden. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van een duurzaam eindproduct en een resultaat dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet.

 

MEER WETEN OVER STALEN KOZIJNEN?

Bent u op zoek naar een leverancier die uw stalen kozijnen geheel op maat kan maken? Dan bent u bij Stalenpui.nl aan het juiste adres! Maak een afspraak voor een deskundig advies of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Download onze mooie brochure voor extra inspiratie.