STALEN KOZIJNEN MET GLAS

Zwarte stalen kozijnen met ranke profielen en grote glaspartijen doen denken aan die industriële New York lofts waar we stiekem allemaal van dromen. Die sfeer kunt u ook in uw woning of bedrijfspand laten terugkomen door stalen kozijnen met glas te laten plaatsen! Stalenpui.nl is al jaren gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van stalen kozijnen en deuren en is u hierbij graag van dienst!

 

Wat zijn de voordelen van stalen kozijnen met glas?

Stalen kozijnen met glas bieden vele voordelen. Zo is staal ongevoelig voor veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Het staal dat wij voor onze kozijnen gebruiken, wordt zo behandeld dat het optimaal bestand is tegen water en dus ook niet kan gaan roesten. Stalen kozijnen gaan dan ook aanzienlijk langer mee dan bijvoorbeeld houten kozijnen. En doordat stalen kozijnen zo sterk zijn, is er slechts een smal kozijn nodig om een grote glaspartij te dragen. Dat betekent dat stalen kozijnen met glas een stoere en tegelijkertijd zeer elegante uitstraling hebben. Hierdoor is er tevens meer ruimte voor glas, wat ook weer voor meer lichtinval zorgt.

 

Welke glassoorten kunnen er geplaatst worden?

De energieprijzen blijven onverminderd stijgen, dus het toepassen van duurzaam, energiebesparend glas wordt steeds belangrijker. Stalen kozijnen met de juiste glassoort helpen om ruimtes ook tijdens de koudere maanden op de gewenste temperatuur te houden, met een minimaal energieverbruik. Wij bieden u de keuze uit verschillende soorten beglazing, waaronder dubbel glas en veiligheidsglas. Uiteraard kunnen wij u ook op dit gebied van een gedegen advies voorzien.

 

Kan ik ook stalen kozijnen met glas op maat laten maken?

Jazeker! Sterker nog, wij maken alle stalen kozijnen op maat. We maken samen met u een ontwerp, waarna de stalen kozijnen in onze eigen werkplaats vervaardigd worden. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen, zodat u altijd verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. De stalen kozijnen met glas worden tevens door ons eigen team geplaatst. Op die manier kunnen we de kosten laag houden en tegelijkertijd het hele proces monitoren. Zo zorgen we voor een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

 

Ja, ik heb interesse in stalen kozijnen met glas!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van stalen kozijnen met glas en wilt u weten wat Stalenpui.nl voor u kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Download onze mooie brochure voor extra inspiratie.