STALEN KOZIJN BINNENDEUR

Stalen kozijnen voor een binnendeur creëren een robuuste en toch zeer elegante uitstraling en kunnen binnen een breed scala aan bouwstijlen worden toegepast. Als specialist op het gebied van stalen kozijnen vertelt Stalenpui.nl u graag meer wat wij voor u kunnen betekenen op dit gebied.

 

Wat zijn de voordelen van een binnendeur met stalen kozijnen?

Door een binnendeur te voorzien van een stalen kozijn creëren we een schitterende look en feel. U bepaald zelf de kleur van het kozijn, zodat deze perfect aansluit bij de stijl van de woning of het pand. Maar stalen kozijnen zijn niet alleen uit esthetisch oogpunt een aanrader. Staal is een zeer geschikt materiaal voor het vervaardigen van kozijnen; het is ongevoelig voor veranderingen in de temperatuur en luchtvochtigheid, roest niet en draagt bij aan de brandveiligheid van de woning of het bedrijfspand. Daarbij hebben stalen kozijnen een aanzienlijk langere levensduur dan bijvoorbeeld houten kozijnen, en zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij. Een zeer duurzame oplossing dus!

Kan ik ook de binnendeur zelf door jullie laten maken?

Ja, dat kan zeker! Een stalen kozijn komt pas echt goed tot zijn recht wanneer deze wordt gecombineerd met een mooie stalen binnendeur, voorzien van ranke profielen en grote glaspartijen. Dit zorgt voor meer licht en ruimte in huis, terwijl ruimtes toch afgesloten kunnen worden voor geluid en temperatuur. Wij ontwerpen alle stalen kozijnen en stalen deuren zelf (uiteraard in overleg met de klant) en maken deze geheel op maat in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Hoe zit het met de plaatsing van de stalen kozijnen en deuren?

De stalen kozijnen en deuren worden compleet geleverd en door ons eigen team geplaatst. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er moet gebeuren om alles zo netjes, snel en veilig mogelijk te installeren. We maken een afspraak op een dag en tijd waarop het u het beste uitkomt, en wij doen al het werk voor u. U hoeft zich dus nergens druk over te maken en bent altijd verzekerd van het best mogelijke eindresultaat.

Ja, ik wil meer weten over stalen kozijnen voor mijn binnendeur!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot stalen kozijnen voor een binnendeur en wilt u weten wat Stalenpui.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte aan!

Download onze mooie brochure voor extra inspiratie.