STALEN DEUREN

Zwarte stalen deuren geven een prachtige klassieke uitstraling aan elk interieur. Ranke profielen en grote glaspartijen zorgen voor een optimale lichtinval. Een stalen deur kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Stalenpui.nl is uw producent en leverancier van stalen deuren, puien en kozijnen en vertelt u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van stalen deuren.

Wat zijn de voordelen van stalen deuren?

Stalen deuren zijn een fantastische manier om meer licht en ruimte te creëren in uw woning of bedrijfspand. Ze zijn perfect toe te passen op vele uiteenlopende bouw- en interieurstijlen, van klassiek tot modern en van minimalistisch tot industrieel. Stalen deuren zorgen voor een robuuste, stoere uitstraling, terwijl het glas alles tot een elegant geheel maakt. Een ander groot voordeel van staal is dat u zelf de kleur van het kozijn kunt bepalen. Bovendien zijn stalen deuren, dankzij het gebruik van duurzame materialen, vrijwel onderhoudsvrij.

 

Uit welke soorten stalen deuren kan ik kiezen?

Bij Stalenpui.nl maken we stalen deuren op maat. Dat betekent dat u werkelijk alle kanten op kunt! Of u nu op zoek bent naar stalen deuren en kozijnen of stalen binnendeuren, of dat u stalen deuren met glas buiten wilt laten plaatsen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat geldt tevens voor de beglazing. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gematteerd glas of driedubbel isolatieglas. U kunt overigens ook bij ons terecht voor stalen kozijnen. Door uw deuren en ramen in dezelfde stijl te laten plaatsen, kunt u eenvoudig eenheid en rust in uw woning creëren. Laat u inspireren door onze projecten of laat u door onze specialisten van een gedegen advies voorzien. We helpen u graag!

Waarom Stalenpui.nl?

Stalenpui.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige, duurzame stalen deuren. Wij zorgen ervoor dat uw stalen deur op maat wordt gemaakt. De productie van de deuren vindt plaats in onze eigen werkplaats in Harmelen, waar wij het proces van begin tot eind nauwlettend in de gaten kunnen houden. Daarbij worden uw stalen deuren door ons eigen team geplaatst. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

 

meer weten over stalen deuren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot stalen deuren en wilt u weten wat Stalenpui.nl voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte aan!

 

Download onze mooie brochure voor extra inspiratie.