STALEN BINNENDEUREN

Zwarte stalen binnendeuren hebben een mooie klassieke uitstraling. Door de ranke profielen en grote glaspartijen kunt u genieten van een optimale lichtinval in uw woning of bedrijfspand. Stalen binnendeuren zijn echte eyecatchers en passen perfect in onder andere moderne, klassieke en industriële interieurs. Stalen binnen deuren zijn er in diverse soorten zoals scharnier deuren, taatsdeuren en schuifdeuren. naar links of rechts draaiende scharnierdeuren worden vaak standaard toegepast, terwijl een taatsdeur naar beide zijden te openen is en een extra chique uitstraling geeft. Een stalen schuifdeur neemt geen ruimte in beslag en kan verdwijnen in of achter een muur of ander deel van het kozijn.

Wat zijn de voordelen van stalen binnendeuren?

Stalen binnendeuren bieden heel wat voordelen. Ze bieden een geweldige manier om meer licht en ruimte te creëren, terwijl u de ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid. Stalen binnendeuren zorgen er tevens voor dat u ruimtes afzonderlijk van elkaar kunt verwarmen; zo kunt u bijvoorbeeld de woonkamer goed verwarmen, en de verwarming in de aangrenzende ruimtes (die op dat moment niet of nauwelijks worden gebruikt) uitzetten. Stalen binnendeuren kunnen dus ook bijdragen aan een mooie besparing op uw maandelijkse energierekening! Dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitstraling die u met stalen binnendeuren kunt creëren. Ze geven uw woning een robuuste en toch chique look en feel.

Ook in kantoren worden steeds vaker stalen binnendeuren toegepast. Ze creëren een gevoel van openheid, en kleine ruimtes lijken er groter en lichter door. Stalen binnendeuren zijn ook nog eens duurzaam genoeg voor zeer intensief gebruik.

 

Welke soorten stalen binnendeuren zijn er?

Stalenpui.nl biedt u een breed scala aan mogelijkheden als het aankomt op stalen binnendeuren. Wij maken alle stalen deuren op maat, wat betekent dat u werkelijk alle kanten op kunt. Denk aan schitterende stalen deuren met glas, openslaande deuren en schuifdeuren. U bepaalt zelf de kleur van het staal, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw stalen binnendeuren mooi aansluiten bij de rest van het interieur. Uiteraard zijn stalen binnendeuren geweldig te combineren met een stalen kozijn; dit creëert echt een stijlvolle eenheid.

 

Waarom Stalenpui.nl?

Wanneer u uw nieuwe stalen binnendeuren door ons laat maken en plaatsen, bent u altijd verzekerd van hoogwaardige materialen. Dat geldt zowel voor het staal als voor het glas! Al onze stalen deuren worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Harmelen. Zowel bij renovaties en verbouwingen als bij nieuwbouwprojecten kunnen wij maatwerk stalen binnendeuren leveren en plaatsen. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, vanaf het maken van de stalen binnendeuren tot aan de plaatsing ervan, kunnen wij de productiekosten relatief laag houden. U profiteert daardoor ook van een prima prijs-kwaliteit verhouding.

 

Ja, ik wil meer weten over stalen binnendeuren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot stalen binnendeuren en wilt u weten wat Stalenpui.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag online een vrijblijvende offerte aan!

Download onze mooie brochure voor extra inspiratie.