Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Hopelijk staat uw vraag erbij, mocht dit niet zo zijn, neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Tussen de 10 en de 13 werkweken, indien u uw bestelling sneller geleverd wil krijgen neem dan telefonisch contact met ons op 0348-445599.

Alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Ja, wij komen op locatie om de maten op te nemen, vervolgens maken wij een technische tekening met de definitieve maten.

5 jaar op poedercoat.

1 jaar op hang & sluitwerk.

10 jaar op constructie.

Ja, wij leveren en plaatsen de producten inclusief glas. Ons moederbedrijf is een glas bedrijf (De Glazen Swaan B.V.) wij kunnen u goed adviseren als het gaat om elk type glas.

Ja, neemt u gerust contact met ons op 0348-445599. Wij hebben contacten door het hele land waar wij mee samenwerken.

Op onze site  kunt u zelf een berekening maken die u direct in uw mailbox ontvangt.  Wilt u een offerte op maat gemaakt, belt/mailt u met ons 0348-445599info@stalenpui.nl en ontvangt u de offerte binnen 7 dagen.

Ja, de prijzen zijn altijd volledig inclusief. We voorzien u graag van een zo gericht mogelijke offerte zonder extra kosten achteraf.

Een taatsdeur draait naar beide kanten 90 graden open. Daarnaast kan deze op 90 graden worden vastgezet zodat de deur open blijft staan. Het systeem is voorzien van een softclose, dit betekent dat de deur rustig achter u dicht sluit.

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.30 uur.

’s Avonds en zaterdag op aanvraag.

Ja, wij kunnen een kwantiteitskorting geven, neem dan contact met ons op info@stalenpui.nl of 0348-445599.

Bent u architect, aannemer of hebt u interesse om onze producten af te nemen voor uw klanten, daar zijn wij erg content mee! Neem snel contact met ons op om te vernemen wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op 0348-445599 of info@stalenpui.nl of via ons contactformulier.

Download onze mooie brochure voor extra inspiratie.